Om min sida

Det finns många sidor på nätet om andlighet och andlighet är lika individuellt som alla olika hemsidor. Jag vill dela med mig av min väg som jag har hittat på min vandring genom livet. I över 15 år har jag sysslat med shamanism. Ett sätt att bli en del av naturen, allt vi har runt om oss. Inte separerade från något. ”Allt du gör mot någon annan gör du mot dig själv”. Jag har arbetat som journalist och informatör. 2009 debuterade jag med min roman ”En kvinnas hemlighet”. En bok som inte handlar om mig eller min resa även om jag naturligtvis blivit inspierad av min egen väg och använt mig av den i mitt skrivande. Observera att kvinnokraft.net inte handlar om politik. Kvinnokraft handlar om den kvinnliga energin, intuition, medkänsla, moderskap och så vidare. Det är inget motstånd mot det manliga men då den kvinnliga energin och de kvinnliga egenskaperna i mångt och mycket fått stå tillbaka vill jag här ge dem plats. Därav namnet Kvinnokraft. Väl mött