Top tio sminkbutiker för dig som älskar smink!

Precis som att ta på sig kläder tillhör smink våra vardagliga rutiner. Sminkmarknaden växer explosivt och trenderna uppdateras konstant. Att köpa smink har blivit en vanlig shoppingrutin som att shoppa kläder. Och precis som kläder gäller det att ha smink för alla olika tillfällen.

Sminkmarknaden idag ser inte alls ut som den gjort tidigare, den är nu större än någonsin och fortsätter bara att växa. I och med detta dyker det också upp nya sminkmärken hela tiden och vi köper mer smink idag än vi någonsin gjort.

Det finns ett hav av olika produkter och det är inte alltid lätt att hänga med i vad allting är och hur det ska användas. Ännu svårare kan det ibland vara att veta var man ska shoppa.

Top 10 sminkbutiker

Ibland kan det vara svårt och förvirrande när man ska shoppa. Det finns många urval och man vet inte riktigt vart man ska vända sig. Det allra bästa är att välja butiker som erbjuder många olika märken och skönhetsvård så att man kan underlätta sin shopping.

På detta sätt har man det mesta man söker på ett och samma ställe. Ett bra exempel på en sådan butik är apohem.se/kroppsvard-skonhet/smink där man kan hitta allt inom skönhet, hälsa och träning, mat, djur och mycket mer.

Här kommer en lista på ytterligare 10 butiker som erbjuder det mesta inom smink och skönhetsvår.

1. Kicks – en butikskedja som erbjuder allt från makeup (med väldigt stort utbud av olika populära märken), hudvård till hårvård och nagelvård. Kicks har både en e-shop där man bekvämt kan klicka hem sina produkter och fysiska butiker som man kan besöka för att få råd och hjälp med det man söker.

2. Sephora – en världsledande butikskedja som både erbjuder e-handel och fysiska butiker. På Sephora kan man hitta alla exklusiva och populära smink- och hudvårdsmärken.

3. Åhlens – ett varuhus som erbjuder allt ifrån heminredning och kläder till smink. Här finner man eftertraktade märken i alla olika prisklasser. Även Åhlens erbjuder e-handel där man kan beställa hem sina produkter.

4. Nordic Feel – en e-butik som erbjuder stort utbud av makeup parfymer och hudvård. Nordic Feel erbjuder ett stort utbud av olika märken.

5. Cocopanda – en butik som endast finns på e-handeln. Här kan man hitta tusentals olika produkter inom skönhet. På Cocopanda finner man även ett väldigt bra utbud budgetmärken.

6. Beautybay – en brittsik e-butik som erbjuder exklusiva och nya sminkmärken. Här kan man hitta de allra senaste produkterna och märkena på marknaden. Beautybay brukar ofta ha ett unikt utbud av märken till väldigt bra priser.

7. Lyko – även detta är en e-butik som erbjuder allt det mesta inom skönhet.

8. Skincity – en e-butik som har ett unikt koncept. Här kan man med hjälp av ett formulär att få reda på vilken hudtyp man har och vilka produkter som passar just din hy. Även Skincity har ett väldigt stort urval av märken och produkter i olika prisklasser.

9. Eleven – ännu en butik på e-handeln som erbjuder allt inom smink och skönhet. Eleven är en av våra äldsta e-butiker som funnits på marknaden.

10. Normal – en ganska ny butikskedja som erbjuder olika saker till väldigt förmånliga priser. Normal erbjuder allt från snacks till smink.