Heldagskurs i Stockholm – Marketing Automation & AI

Marketing automation. AI. Leadsgenerering. Hört dem förut men känner att du fortfarande har dålig koll på vad det egentligen är och vad begreppen innebär i praktiken? Då är det här kursen för dig!

Varför inte inleda det nya året med att lära dig något nytt? Den 23 januari finns det på magnetevents.se en heldagskurs med Magnus Unemyr på temat Marketing Automation & AI. Magnus är verksam som författare, föreläsare och konsult och har lång erfarenhet av internationell marknadsföring. Just nu skriver Magnus på sin nya bok om datadriven marknadsföring. Utgivningen är planerad till sommaren 2019.

Praktisk informai datoration om kursen

Kursen går av stapeln i Stockholm den 23 januari 2019. Magnus tar avstamp i marketing automation och kommer att berätta om hur AI-driven (artificiell intelligens) marknadsföring påverkar och förändrar vårt framtida sätt att arbeta.

Kursen riktar sig till dig som behöver praktiska kunskaper och verktyg för att arbeta och driva dina marknadsföringsinsatser online. Passiva webbsidor och nyhetsbrev som riskerar att tolkas som spam är förbi. Idag krävs aktiv marknadsföring online – ditt innehåll behöver vara datadrivet, person- och sammanhangsanpassat för att engagera din målgrupp.

Det här kommer du att få lära dig på kursen

Under den här heldagen i Stockholm kommer Magnus Unemyr att guida dig igenom följande teman:

  • Innehållsstrategi för marketing automation
  • Hur leadsgenerering fungerar
  • Vad automatisk bearbetning av leads och kunder är för något
  • Datadriven och situationsanpassad marknadsföring
  • Hur AI kommer att förändra marknadsföringen i grunden
  • Varför integrationen med externa system är så värdefullt

Vare sig du arbetar med B2C eller B2B så passar den här utbildningen dig då det är en grundutbildning i marketing automation. Du kommer också att få lära dig hur marketing automation och content marketing hör ihop. Under dagen kommer det även att finnas möjlighet att testa på att göra praktiska övningar i Marketing Automation-systemet HubSpot.

Det här känns som ett bra tips som ligger snart i vår framtid.