Växterna och dess kraft

/**//**/ Det är från växterna all dagens medicin härstammar från. Ändå är det många som tvivlar på att naturmedicin, av växtdelar, kan fungera. Klart den fungerar. I naturen finns allt som behövs för att hålla människor och djur levande, det är bara det att vi kommit så långt i från det naturliga att vi tror mer på kemiska preparat än det ursprungliga – det naturliga. De eteriska oljorna och deras egenskaper har varit kända i tusentals år, ändå är de ”nya” för oss i dag. Kroppen har förmåga att hela sig själv – om vi lever på ett sätt som vi mår bra av i själen – då mår också kroppen bra. Det är en balans vi eftersträvar men vi har kommit långt från det vi ska leva i harmoni med -naturen. Att lära känna de eteriska oljorna är att påbörja en förståelse för naturen och dess rika innehåll på sådant vi behöver och det vi inte kan förstöra.  Länge leve växterna Länge leve moder jord