Varningsignaler

Vår kropp är en lysande mekanism. Den är inte en maskin, den är betydligt mer finurlig än så. Ofta ställer den upp utan klagomål och vi lär oss därför ofta att inte lyssna på vad den säger. Så en dag kommer det signaler vi inte känner igen. Det gör ont. Kanske fysiskt. Kanske mentalt att orken, kraften och entusiasmen inte finns där. Signalerna har kommit långt innan men har vi inte lyssnat blir chocken desto större när vi tvingas inse att den kropp vi kände inte längre orkar med tempot. Det är dags att vända om. Varningssignaler kan vara: Sömnsvårigheter Koncentrationssvårigheter Du blir lätt irriterad Huvudvärk När du väl är ledig har du svårt att slappna av. Ångest I bästa fall upptäcker du innan dessa signaler att du inte är tillfreds med din tillvaro. För då blir vägen mot ditt nya liv betydligt lättare.