Tips från mig

Tips: Hårinpackning: 1,5 matsked jojobaolja (gör håret blankt), ett par droppar av en eterisk olja du vill ha. (läs på deras egenskaper för det resultat du vill uppnå).  Fördela i ditt våta hår och låt sitta i under en timme. (Vira en handduk runt huvudet) Tvätta ur med schampo (två gånger krävs) Hår sköljning: 1,5 matsked äppelcidervinäger, 4dl vatten och 3-4 droppar eterisk olja. Skaka om och häll sedan över håret. Låt verka i 2 minuter och skölj sedan med vatten. (Akta ögonen)     Fotbad: Bra vid huvudvärk, trötta och svullna fötter eller i förkylningstider. Ha i några droppar eterisk olja i ditt fotbad: tex. enbär & lavendel     Fotsvamp Ta några droppar av tex tea-tree, geranium eller blå kamomill på en bomulstuss och badda. Vätskeansamling (PMS eller för lite rörelse) Minska saltkonsumtionen massera (torrborsta) med apelsin, enbär, patchouli upp/mot bålen, Lätt motion. Vårtor Ta ett par droppar av tea-tree/citron eller timjan på ett plåster. Upprepa 2 gånger om dagen i ca två/fyra veckor.