Rening

Vad ?r rening? Allt best?r av energi. V?ra tankar ?r energi och alla sprider vi energi kring oss. Negativ energi p?verkar oss och kan i v?rsta fall f? oss att bli sjuka. Att vara medveten om den energi vi har runt oss ?r A och O. Med hj?lp av salvia (?rt) kan man rena luften i v?ra hem och ?ven v?r egen aura (energif?llt). De negativa energierna fastnar i r?ken och n?r vi ?ppnar d?rren/f?nstret g?r de ut och balanseras upp av naturen. Har du gr?lat, varit sjuk eller haft mycket folk hemma hos dig ?r det l?ge att ta fram salvian och rena ditt hem. Vid inflyttning i hus/l?genhet ?r det sj?lvklart bra att ta bort tidigare hyresg?sters energi. S? h?r g?r du… Har man lite st?kigare energier som man vill f? bort s? komplettera g?rna med lite mal?rt tillsammans med salvian! Rena efter varje g?ng du st?dat hemma s? kommer det snart att bli en sj?lvklarhet att ha bra energier i ditt hem.