Oljorna och information

     Eteriska oljor – Mer ?n god doft Citrongr?s St?rkande f?r musklerna vid tr?ning eller i massage vid tr?ningsv?rk. Kanel Stimulerar immunf?rsvaret. God doft, speciellt vintertid. Sandeltr? Lugnande, sensuell, harmoniserande. Bra vid meditation. Grapefrukt Renande, antiseptisk. Bra vid d?lig matsm?ltning.  Neroli St?rker dig i ditt undermedvetna att tycka om dig sj?lv. Mycket bra olja under graviditet och f?r barn. Tall Uppfriskande, st?rkande och avslappnande..Bra mot stress, rastl?shet. Jasmin Upplyftande och bra vid nedst?mdhet, pessimism, r?dsla. Rosentr? Upplyftande f?r kropp och sj?l. Anses ballansera v?rt manliga och kvinnliga. Bra vid meditation Ylangt-Ylang Bra vid ilska, frustration, irritation. St?rker kvinnor i deras kvinnlighet och ger m?n kontakt med sin intuition. Kajeput Mycket uppfriskande och stimulerande, klarnar tankar och fokuserar. Antibakteriell, milt sm?rtlindrande. Ros Kvinnooljan! St?rker kvinnligheten, sexualiteten och k?nsla av sk?nhet. Kan lindra sorg vid relations- problem. ?ppnar och helar hj?rtat. Patchouli Balanserande och st?rkande. Insektsavst?tande.    Lite ovanligare oljor Palmarosa Uppfrisknande och lugnande. Bra vid ilska, irritation och h?ftigt temperament. Myrra Lugnande och helande. Bygger bro mellan det fysiska och andliga. Bra vid hudsprickor, fotsvamp. Bra vid meditation. Vetiver Kan st?rka och stabilisera personer som ?r f?r ?ppna och k?nsliga/otrygga. Bra vid d?ligt fungerande menstruation. Vanilj Lugnar oroliga k?nslor, l?ttar sp?nningar och frustration. Olibanum Anses kunna l?sa upp k?nsloblockeringar och ge mod att l?mna det f?rflutna. Motverkar depression. Bra vid infektioner. Lagerblad St?rker den som har d?lig sj?lvk?nsla. Bra vid kreativt arbete. Svamph?mande, sm?rtlindrande. /**/ /**//**/ /**/